lauantai 7. tammikuuta 2017

06-07 tulokset Kajaani 7.1.-17 + Kuopion otteluohjelma

SuPS:n 0607 Junnut kävivät Kajaanissa pelihommissa. Makeasti alkoivat pelit, kun rakas "isoveli" Kajaanin Haka kaatui suvereenin esityksen jälkeen 3-0. Maaleista vastasi Niiki suoraan kulmapotkusta, Venni läpiajosta ja Haka sai tehtyä yhden omiinkin, tosin hienon SuPS:n pyörityksen lopuksi.


KuPS oli vahvempi toisessa pelissä 2-0, vaikka paikkoja oli myös SuPS:lla.Aivan loppuhetkillä KuPS onnistui ratkaisemaan ottelun 2-0 maalilla.

Jippo Joensuusta rankaisi henkilökohtaisista virheistä. Pieniä juttuja, jotka olisi voinut tehdä tosin, mutta tärkeää oli, että SuPS tarjosi pelillisesti tasavahvan vastuksen. Tulos 4-1 ei kerro koko totuutta kentän tapahtumista. Maalista vastasi Rasmus hyvän prässin päätteeksi.

Viimeinen peli oli väsyneen joukkueen taistelu juoksuvoimaista OLS 06 vastaan. tilanne oli 2-1 SuPS:lle, mutta viimeinen 10 minuuttia oli liikaa. Rasmus olsi jo voinut niitata ottelun 3-1 maalilla, mutta vasuri tyhjästä maalista meni metrin ohi. Lopussa OLS otti keskikentän ja laidat haltuun rynnistäen selvään 5-2 voittoon. Maaleista vastasivat Venni ja Rasmus molemmat maalivahdin kiertämällä tyhjiin.

Kova 06 turnaus antoi uskoa tekemiseen ja tästä on hyvä lähteä kohti Kuopion 07 turnausta parin viikon päästä. Joukkueesta löytyi taas uusia hienoja juttuja. Päivän positiivisin pelaaja oli Elias, joka avasi peliä maltilla ollen tilanteissa aina mukana ilman heikkoja hetkiä. Hyvä Elias! Muitakin onnistujia toki löytyi ja vieläpä laajalta rintamalta. Hyvä SuPS!

Kuopion tammiturnauksen otteluohjelma:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/131G2cf0wNPHj3CJY_NQopa0drAnz-e1eDl4Yct1ifJo/edit#gid=0