maanantai 5. syyskuuta 2016

Kainuun nappulaliigan päätösturnaus 3.9.2016 SuPS 09

Kainuun nappulaliigan päätösturnaus 3.9.2016
SuPS 09

SuPS09 - ManCity violetti 4-0
SuPS09 - ManCity valkoinen 8-0
SuPS09 - ManCity sininen 1-3


Tehot: Eemeli 4+0, Iiro 4+0, Minttu 2+0, Arttu 1+2, Paavo 1+0, Onni K 1+0, Väinö 0+3, Leo 0+1

Hieno päätös nappulaliigalle. Varsin mallikasta peliä kaikilta.
Maalivahtipeli oli poikkeuksellisen upeaa (Leo, Arttu ja Iiro)
Pohjapelaajat tekivät hartiavoimin töitä ja paljon sieltä ei ohi menty. Pelin rakentaminen pohjapelaajien kautta oli kesän parasta. (Leo, Vilho, Väinö, Juho, Arttu)
Hyökkäyspää sai nauttia hyvistä syötöistä, hyvistä pallonriistoista ja onnistumisia saatiin laajalla rintamalla (Iiro, Eemeli, Minttu, Arttu, Paavo, Onni K, Onni V)

Lyhyesti kesästä.
Pelipaikkoja kierrätettiin edelleen, että opitaan pelaamaan useaa pelipaikkaa, joka helpottaa tulevaisuutta kun alkaa nappuloiden ominaisuudet ja vahvuudet tulla esille. Myös peliaikaa pyritään parhaan mukaan jakamaan mahdollisimman tasaisesti kaikille. On ollut ilo olla mukana valmentamassa näin huikeaa porukkaa. Kesän kehityskaari on ollut suunnitelman mukainen ja treenatut asiat on sisäistetty hyvin. Paljon on ollut vaikeasti käsitettäviä asioita mukana treeneissä ja junnut muistaa ne kohta paremmin kuin valkku
:D Kiitos Janne kaikesta avusta valmennuspuolella ja erityiskiitokset kaikille taustajoukoille eli vanhemmille kun jaksatte touhuta mukana. Innolla mennään kohti syksyä ja uusia haasteita.

-Marko-

Jannen terveiset

09 on kiva porukka jossa on tosi innostuneita ,taitavia ja hyvin erillaisia  pelaaja tyyppejä. Kuulostaa aineksilta joista kasvaa taitojen edelleen kehittyessä hyvä jalkapallojoukkue!!  SuPS09 kiitokset kesästä 2016 ja riemurinnoin kohti uutta kautta 2017 mitä kaikkea uutta se tuokaan tullessaan.