maanantai 7. maaliskuuta 2016

Maalisturnaus Kuopio 5.-6.3.2016

SuPS 07 otti osaa KuPS:n hienosti järjestämään Maalisturnaukseen. Järjestelyt toimivat hienosti ja sijoituksista pelattiin, kuten urheilukilpailussa konsanaan. Pelkäksi osanotoksi ei SuPSin käynti Kuopiossa jäänyt, vaan tuliaisiana oli hieno kakkossija.
Ainoa tappio turnauksessa tuli KuPS Mustaa vastaan niukasti 5-4. SuPS pelasi hienoa peliä päästäen vähiten maaleja kaikista joukkueista ja tehden toiseksi eniten, joten kakkossija oli ansaittu pelaamalla hyvin molempiin suuntiin.
Turnauksessa vastassa ei ollut mitä tahansa korttelijengejä, vaan KuPS ja OLS ovat ottaneet n. 20 parasta junioria n. 150:stä pelaajasta omiin edustusjoukkueisiinsa, joita vastaan SuPS pelasi tasaisia vääntöjä häviten ainoastaan yhden KuPS-pelin, voittaen toisen OLS:n ja toisen KuPS:n sekä pelaten yhden OLS:n kanssa tasan. Voitot SuPS otti myös Espoon Kasiysistä ja kahdesta Joensuun Jipon joukkueesta.
Venni Kela kantoi tulosvastuun hyökkäyksessä ja ratkoi pelejä omalla yksilötaidollaan, mutta koko joukkue pelasi todella hyvin yhteen. Jos Venni pidettiin kiinni, niin tehoja löytyi muualtakin. KuPS Mustaa vastaan tehoista vastasivat muut pelaajat kuin Venni, kun hänet pidettiin todella tiukasti kiinni. Tytöt, Niiki Juttula ja Anniina Moilanen, ainoina tyttöinä koko turnauksessa hoitivat tonttinsa puhtaasti, Lauri Kemppainen ja Rasmus Paavola puolustuksessa vaihdellen olivat vahvoja molempiin suuntiin sekä Atte Turpeinen maalissa otti kiinni monia vaikeita palloja.
Koko joukkueelta nähtiin mahtava esitys, joka keräsi ihmetystä katsomoissa: Vastassa eksoottinen SuPS! Mistä noi on? Venni Kela!?! Tytöt pyörittää meitä miten tahtoo, miten nuo tulee noin kovaa poikia vastaan? Noi me voitetaan, ku on noin vähän pelaajia....
Kai ne alkaa pikkuhiljaa uskoa, että pienelläkin kylällä kasvaa kovia jalkapalloilijan alkuja, joiden kanssa harjoitellaan kovaa ja jotka kannattaa ottaa tosissaan. Tämä on mahtava joukkue, joka loistaa yleensä pelikentillä, mutta osaa käyttäytyä hienosti myös pelien ulkopuolella ottaen aina huomioon myös toiset ihmiset ja omat joukkuekaverit. Upea turnaus aivan upealta joukkueelta!
Tulokset ja tehot:
KuPS Keltainen (Kuopio) - SuPS 0-5
SuPS - Kasiysi White (Espoo) 8-0
Jippo ManU (Joensuu) - SuPS 4-8
SuPS - OLS Keltainen (Oulu) 4-4
OLS Sinikeltainen - SuPS 1-2
SuPS - KuPS Musta 5-4
SuPS - Jippo BvB 5-1
Venni Kela 26+2
Anniina Moilanen 4+9
Niiki Juttula 2+7
Lauri Kemppainen 3+3
Rasmus Paavola 1+5 ja
Atte Turpeinen maalivahtina
FP-Kortit: Venni 3, Atte 2, Niiki ja Rasmus