sunnuntai 13. joulukuuta 2015

06-07 Tulokset Joulupukkiturnaus Kajaani 12.12.2015

Ohessa tulokset, tehot ja Villen analyysi päivästä.SuPS 06-07 kävi hakemassa kokemusta ja menestystä Kajaanin Joulupukki-turnauksesta. SuPS musta näytti hyvin hitsautunutta yhteispeliä voittaen kaikki ottelunsa.SuPS keltainen pelasi hienosti taistellen, mutta tuloksena olikuitenkin neljä tappiota yhtä monesta pelistä.
SuPS keltainen osoittikuitenkin hienoja otteita. Aapo pelasi puolustuksessa hyvin, Martin uurasti laajalla säteellä, Santeri ja Tiia kärjessä saivat upeita paikkoja, mutta syötöt sielä viipyivät, Oliver ja Matias pelasivat ensimmäiset nappulaliigan ulkopuoliset turnaukset ja peli oli oikein hyvää. Treeneissä keskitymme pelin avaamiseen ja oman pelipaikan pitämiseen Keltaisen joukkueen kohdalla. Hienoa on, että olemme saaneet hienoja junnuja taas mukaan toimintaan. Tänään saimme paljon onnistumisia keltaisen joukkueen pelaajille!
SuPS Musta pelasi todella hyvin esitellen hienoa yhteispeliä. Kaikki pitivät paikkansa ja peli oli oikein mallikasta. Erityismaininnan saa Rasmus, joka oli ensimmäistä kertaa todella vahvasti mukana tässä joukkueessa. Muille homma on ollut tuttua, mutta Rasmus tuli nyt aivan mahtavasti tärkeäksi osaksi Mustaa joukkuetta. Niiki pelasi vahvan turnauksen puolustuksessa, Lauri laidassa jakaen palloa ja Atte maalissa torjui mitä tarvitsi venyen aina tarvittaessa, vaikka jalka oli todella kipeänä. Anniina väläytteli upeaa pelikäsitystään jakamalla aivan upeita murtosyöttöjä. Venni teki taas maaleja kärjessä, mutta oli mahtavaa huomata, että tarvittaessa syötetään, jos kaveri on paremmassa paikassa. Hienoa yhteispeliä!
Tulokset Musta:
SuPS Musta - PK37 Valkoinen 7-3
SuPS Musta - Jippo 3-1
SuPS Musta - KajHa Keltainen 8-1
SuPS Musta - KuPS Ketut Musta 8-4
Tehot:
Venni Kela 17+4
Rasmus Paavola 4+3
Anniina Moilanen 3+3
Niiki Juttula 0+6
Lauri Kemppainen 2+2
Atte Tupeinen MV
FP-Kortit Niiki 2, Atte ja Venni
Tulokset Keltainen:
SuPS Keltainen - PK-37 Sininen 2-8
SuPS Keltainen - KuPS KK 1-5
SuPS Keltainen - KajHa Musta 0-2
SuPS Keltainen - KuPS 07 Keltainen 3-6
Tehot:
Tiia Moilanen 3+0
Santeri Ikonen 1+1
Oliver Huuskonen 1+0
Martin Ssng 1+0
Hienosti mukanan myös Matias Seppänen, Emma Juntunen ja Aapo Moilanen.
FP-Kortit: Santeri, Aapo ja Martin