sunnuntai 4. lokakuuta 2015

SuPS03- HauPa03kilpa

Ohessa Jannen raportti päivän pelistä.Kausi paketissa! HauPa oli rutinoitunut ja kova ryhmä. Lukemat tylyt 0-9. Peli oli meiltä kuitenkin parempaa kuin eilen RoPS ia vastaan. Maalipaikkoja ei kyllä ollu  kuin 2-4 ja kaveri iski kovalla prosentilla omista paikoistaan . Liukastumisia tuli ja aina soi omissa. Taitava vastustaja iski myös erikoistilanteista varmasti ( kaksi kulma maalia). SuPSin ryhmästä löytyi onnistumisiakin tänään.
Erityisen hyvin pelasi Riku Rautiainen. Riku pelasi rohkeaa pallollista peliä hakien hienosti kaveria syötölleen. Jos ei ollu vapaana uskalsi myös haastaa taitavia vastustajia. Hyvää rohkeata peliä.
Eiliseen tapaan onnistuivat myös luottomiehet Miika, Joona ja Juuso. Tällepäivälle yhdeksästä takaisku maalista huolimatta taistelu ilmettä esitti myöskin puolustaja Perttu. Hyökkääjistä parhaita olivat Jere ja Samu vaikka maaleja ei aikaan saatukaan.
Kokonaisuutena kesä oli  joukkueelta onnistunut. Hieno ykkösen voitto ja sarjanousu kevät kierroksella. Melkein karsinnasta Kaleva cupiin. Hieno hopeatila Sport it turnauksen haastesarjassa ja mestaruussarjaa syyskierroksella Suomussalmella.
OLEN YLPEÄ TÄSTÄ JOUKKUEESTA JA TOIVON ETTÄ MAHDOLLISIMMAN MONI JATKAA ENSI KEVÄÄNÄ LOPETTAMIS HUHUISTA HUOLIMATTA!
Elämässä on muutakin kuin jalkapalloa ja ne jotka päättävät lopettaa onnea heille tulevissa koitoksissa koulussa ja myöhemmin elämässä.
Osan kanssa jatketaa futsalin parissa mutta nyt vedetään henkeä ainakin vko 41-43. Treenit alkavat siis vko.44. Jos syysloma viikolla on 02 futsal piirisarjaan osallistuvia maisemissa voitas käydä hiomassa kuvioita. Katsotaan sitä myöhemmin.
Ensi perjantaina kauden päättäjäiset Jalonhelmessä klo. 18 alkaen. Kaikki futis porukat sinne siis.

Ystävällisin ja haikeinkin terveisin: valkku Janne

ps.  Show must go on.....