lauantai 11. huhtikuuta 2015

Nappula- ja Valioliigaan ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on käynnissä ja ohessa ohjeet.ILMOITTAUTUMINEN UUDET JA VANHAT PELAAJATNappulaliiga ja jalkapallokoulu (2004-2011 ikäluokkien tytöt ja pojat)


-        Kainuun Nappulaliigan nettisivuilla valmiilla lomakkeella

  tai sähköpostilla toimisto@kajha.kainuu.com (Ilmoittautumiseen nimi, osoite,  syntymäaika (hetu), huoltajan nimi, puhelinnumero ja @)

-        Nappulaliiga 70 € ja jalkapallokoulu 30 €. (HUOM! PIIRISARJAPELAAJAT, JOTKA OVAT OSTANEET JO ITSE PELIPASSIN MAKSU MOLEMMISTA YHTEENSÄ 70€) Kirjoita lisätietokenttään, osallistuuko pelaaja jompaankumpaan, tai molempiin. Pelkkään jalkapallokouluun osallistuva pelaaja maksu  50 €

-        Maksetaan Hakan tilille FI08 4600 0010 3700 68 ennen ensimmäistä turnausta 9.5.2015

-         Nappulaliigan hinta sisältää paikkakuntakohtaisen ohjauksen, vakuutuksen, lisenssin, toimintamaksun, valmentajien koulutuksen ja jäsenmaksun sekä osallistumisoikeuden kesäajan turnauksiin

-         Jalkapallokoulu alkaa kesäkuun ensimmäisellä viikolla ja tarkemmat aikataulut selviää myöhemmin.

-         Jos lapsenne osallistuu pelkkään jalkapallokouluun, huolehdittehan, että pelaajan tapaturmavakuutukset ovat kunnossa. (EI OSALLISTU NAPPULALIIGAN TURNAUKSIIN)

-         Tarvittavat varusteet nappulakengät, säärisuojat, pallo, juomapullo ja iloista mieltä.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Valioliiga ja jalkapallokoulu (2001-2003 ikäluokkien tytöt ja pojat)


-         Kainuun Nappulaliigan nettisivuilla http://www.kainuunnappulaliiga.fi/index.asp?pid=186

-         tai sähköpostilla toimisto@kajha.kainuu.com (Ilmoittautumiseen nimi, osoite, syntymäaika (hetu), huoltajan nimi, puhelinnumero ja @)

-        Valioliiga 70 € ja jalkapallokoulu 30 €. (HUOM! PIIRISARJAPELAAJAT, JOTKA OVAT OSTANEET JO ITSE PELIPASSIN MAKSU MOLEMMISTA YHTEENSÄ 60€) Kirjoita lisätietokenttään, osallistuuko pelaaja jompaankumpaan, tai molempiin. Pelkkään jalkapallokouluun osallistuva pelaaja maksu  50 €

-        Maksetaan Hakan tilille FI08 4600 0010 3700 68 ennen ensimmäistä turnausta 10.5.2015

-         Hinta sisältää paikkakuntakohtaisen ohjauksen, vakuutuksen, lisenssin, toimintamaksun, valmentajien koulutuksen ja jäsenmaksun. Osallistumisoikeuden kesäajan turnauksiin.

-         Jalkapallokoulu alkaa kesäkuun ensimmäisellä viikolla ja tarkemmat aikataulut selviää myöhemmin.

-         Tarvittavat varusteet nappulakengät, säärisuojat, pallo, juomapullo ja iloista mieltä.


TOIVEENA ON, ETTÄ KAIKKI VANHATKIN PELAAJAT OSALLISTUVAT JALKAPALLOKOULUUN, KOSKA MUUTEN HARJOITTELUKERRAT JÄÄVÄT VÄHÄISEKSI.