perjantai 23. tammikuuta 2015

Haka ja Liverpool FC järjestävät jalkapallokoulun Kajaanissa!

Kajaanin Haka ja maineikas Valioliigaseura Liverpool FC järjestävät Kajaanissa 28.-30.7.2015 kaikille avoimen jalkapallokoulun. Koulu on tarkoitettu 6-14 -vuotiaille tytöille ja pojille.


Koulu toteutetaan Kajaanin Vimpelinlaakson Urheilukeskuksen laadukkailla nurmikentillä. Koulun valmentajina toimivat Liverpool FC koulutetut ammattivalmentajat, joista monet ovat entisiä huippupelaajia. Kaikki koulun englantilaiset valmentajat ovat Liverpool FC:n päätoimisia työntekijöitä.
Liverpoolilaiset valmentajat ovat tottuneet opettamaan ympäri maailman, ja käyttävät opetuksessaan ”jalkapallon kieltä”. Jokaisessa opetusryhmässä on lisäksi suomalainen apuvalmentaja, joten pienimpienkään koululaisten ei tarvitse pelätä kommunikaatio-ongelmia! Apuvalmentajina koulussa toimivat Kajaanin Hakan juniorivalmentajat sekä Edustusjoukkueen pelaajat.
Koulun erikoisuutena on oma harjoitusryhmä maalivahdeille, jonka valmentaja toimii niin ikään Liverpool FC:n maalivahtivalmentaja.
Liverpool FC vastaa kaikesta kouluun liittyvästä jalkapallotoiminasta Kajaanin Hakan tuella. Majoitukset ja ruokailut eivät sisälly koulun hintaan, mutta lounas on mahdollista ostaa osana koulua. Kajaanin Haka selvittää parhaillaan mahdollisuutta toteuttaa jalkapallokoulu leirikoulutyyppisenä kokonaisuutena pelaajan niin halutessa.
Koulun hinta ilman ruokailuja ja majoitusta on £184 (Englannin puntaa), joka on tämänhetkisen kurssin mukaan 239,90€ (22.1.2015).
Koulun hinta sisältää mm: 
Liverpool FC :n ammattivalmentajien opetuksen kolmena päivänä 10.00-15.00
Oman pallon
Liverpool  -logoilla varustetun harjoitusasun
Päivittäisen välipalan
Vakuutuksen koulun ajaksi
sekä paljon muuta!


Kouluun ilmottautumiset ja isätietoja:  http://www.liverpoolfotballskole.no/fi/2015/01/liverpool-football-school-kajaani-28-7-30-7-2015/