sunnuntai 26. lokakuuta 2014

SuPS03 OLS Kutsuturnaus tulokset ja tehot

HOPEAA KILPASARJASSA!!!

Ohessa lisätty Jannen tarinointia viikonlopusta

SuPS03 taisteli toisen sijan Olsin turnauksessa viikonloppuna. Kuusi ottelua ja vain 4 maalia omiin kertoo joukkueen osaavan puolustaa hyvin. Puolustus onkin ollut jo 7 vs 7 pelissä joukkueen selkä ranka ja samalla tyylillä jatkettiin 9 vs 9 pelissä.

Jone Ohtonen on kehittynyt kauden aikana ikäluokan parhaaksi puolustajaksi Kainuussa. Jone keskellä ja 02 avut Miika Heikkinen ja Perttu Keränen laidoilla estivät vastustajien maalintekoyritykset toinen toisensa jälkeen. Vastustajien neljästä maalista 1 oli lähes puolestakentästä ammuttu haamulaukaus, 1 kulmapotkun jälkitilanne, 1 vaparin jälkitilanne ja vain 1 maali puolustajan virhe josta läpiajo. Yhtään maalia ei vastustajat saaneet ns. pelitilanteesta pelaamalla.

Peleistä sen verran että eka matsi Tp-47 vastaan hyvä peli kovaa vastustajaa vastaan. Olisi voinut kääntyä kummalle tahansa. Vastustajan viimeminuuteilla ampuma haamukuti lähes puolesta kentästä yllätti Onnin ja voitto Tp-47 0-1. Joukkueen paras tuossa pelissä ennakkoluulottomasti haastavalla pelipaikalla keskikentällä pelannut Joona Heikkinen.

Toinen peli Tojk03 vastaan näytti alussa kääntyvän helposti SuPSille Joopi ja Juuso niittasivat peli 2-0 ennen puoliaikaa ja peli piti olla selvä. Sitten täysi kipsi omaan pallolliseen peliin ja kaveri kavensi pakin kikkailun seurauksena tulleesta pallon menetyksestä 2-1. Supsin puolustus kesti vastustajan rynnistyksen ja Onni hoiti lopun. Voitto pojille 2-1 lukemin huonon pelin jälkeen. Pelin parhaita Perttu ja Jone.

Lauantain viimeiseen peliin vastaan tuli kaksi voittoa ekapeleistään ottanut Olsin 04 edustus. Tähän peliin nakattiin  jo avaukseen kehiin taskuraketti Aapo Saarisalo 05 ja millä tavalla Aapo vastasi luottamukseen. Hirmu harhautukset vasemmalla laidalla ja kova kanuuna hiuksen hienosti sivuverkkoon. Toisesta vaihdosta Aapo uudelleen sissään ja sama energinen peli jatkui namupassi maalin nurkalle ja Luukaksella oli helppo työ siirtää Sups 1-0 johtoon. Joopi ja Samu viimeistelivät vielä maalin mieheen ja loppu lukemat ansaitusti 3-0. Onni kruunasi 0 pelin torjumalla rankkarin pelin loppu hetkillä. Tämä matsi Supsin selvää hallintaa. Pelin parhaita Aapo Saarisalo, Juho ja Joona Heikkinen.

Sunnuntain avauspeli oli taas puolustuksellisesti hyvä. Hyökkäys taas oli täysin tukossa. Tervarit 04 on erittäin nopea liikkuva yksi pohjoisen parhaita 04 ryhmiä ja puolivaloilla liikkeellä ollut SuPS kaatui loppuhetkien vaparin jälkitilanteesta tulleeseen maaliin. Huonosti nukuttu yökö oli syynä?? Tervareille ansaittu 0-1 voitto. Ónni torjui pelissä monta pahaa vetoa ollen tuon ottelun paras Joonan ja Miikan ohella.

Peli näytti mitalien osalta menetetyltä tuon pelin jälkeen . Jäljellä oli pelit kovaksi tiedettyä Orpa03 joukkuetta ja Tervareiden 03 porukkaa vastaan. Voitot molemmista peleistä ja mitalit kaulaan.

No Orpa03 tyylitteli Tervarit04 joukkueen ensin täysin suvereenisti kumoon 4-0 lukemin ja sillä oli heti perään peli Supsia vastaan. Tuliko Tervareiden entisellä kapteenilla vahvistunut Orpa takki auki SuPSia vastaan? En tiedä mutta Supsin 7 miehen puolustus piti Orpan alun rynnistyksen kurissa ja pelin keskialueella. Eka puoliaika 0-0. Tuska alkoi kasvaa Orpan leirissä mitä pidemmälle toinen puoliaika eteni ja sitten tuli taas se hetki mikä nostaa Heikkisen Juhon muiden yläpuolelle ja miksi Juho on kapteeni tässä joukkueessa. Juhon rakentamasta tilanteesta seurauksena kulmapotku SuPSille. Joopi kulmaa antamaan. Aapo S häärää maalilla  veto lähtee takatolppaa kohti Juhon pää nousee ylimmäksi ja PAM Orpan verkko soi 1-0 Supsille 10 minuuttia ottelua jäljellä. 2 minuuttia myöhemmin Juuso prässää vastustajan mokkea joka  on noussut kauas maalistaan .Mokke avaa keskelle.. Juho haistaa harhasyötön nappaa pallon ja niittaa lähes puolesta kentistä tyhjiin 2-0 GOOOOAL... Loppu minuutit kestetään ja yksi kaikkien aikojen Sups03 voitoista on tosi asia. Mitalin syrjässä ollaan taas kiinni. Ottelun paras Juho Heikkinen ,Perttu ja Jone pitivat  puolustuksen kuosissa.

Ols04 pelasi tasan  0-0 Tp-47 kanssa ja viimeisessä pelissä oli voitolla hopea tarjolla.
Tervarit03 tuli hyvällä liikkeellä peli alun. Joopi ja Juuso avasivat SuPSin kipsin ja eka puoliaika Supsille 2-0. Peli näytti jo ratkenneelta mut sitten Tervarit pääsi kaventamaan. Hetken näytti peli taas vaikealta mutta Joopi niittasi sitten 3-1 ja Juho kuritti heti perään kaksi kertaa vieden Tervareilta lopunkin innon. Loppulikemat 6-1 iski Aapo Saarisalo veljensä Artun namupassista. Ottelun parhaat Juho,Perttu ja Jone.

Hieno joukkue, mahtava turnaus . Jatketaan tarinaa.. tarinan sankarit on kerrottu alempana ja täällä kotona Suomussalmella niitä on vielä lisää. Kaunis kiitos reissusta taas kerran pojat ja tytöt.