sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Nappulaliigan päätösturnaus Kajaani 20.9.2014 Sups -04-05

Jannen tarinointia päivän tapahtumistaNyt on Nappulaliiga saatu päätökseen kauden 2014 osalta. Sups04-05 pelasi jälleen kahdella joukkueella.

Arsenal04-05musta hallitsi kaikkia pelejään varsin suvereenisti ja otti 3 ansaittua voittoa.

Puolustuksessa Joni Pelli 05 ja Tuomas Heikkinen 05 osoittivat olevansa Kainuun kermaa ikäluokassaan. Vastustajat eivät tahtoneet millään päästä paikoille kun puolustus pelasi tiivistä ja varmaa peliä.

Eemeli Mulari torjui varmoin ottein ja avasi peliä varsin mallikkaasti.

Joona Heikkinen keskikentällä oli myös hyvällä peli päällä siitä merkkinä 6 maalisyöttöä.
Teemu oli taas oma itsensä ja parhaimmillaan pallollisena vastustajan hyökkäyspäässä. Pallo löysi 5 kertaa tiensä vastustajan reppuun Teemun jalasta. Samat tehot löytyi myös Eetu magic touch Heikkiseltä. Eetun ensimmäinen kosketus itselle pelattavaksi syötöstä on joukkueen parhaita ja tällä on suuri merkitys hyökkäyspäässä vetopaikan saamisesa. Hyvä Eetu! Juuso liikkui hyvin ja  viimeisteli tällä kertaa tehokkaasti 5 kertaa. Uutena peleihin liittyi vanha tuttu pelimies Aapo Saarisalo joka pitkän tauon jälkeen palasi tosi toimiin ja osoitti olevansa ärhäkkä  pallotaituri. Aapo niittasi 4 kertaa pallon häkkiin ja syötti 2. Aapon joukkuepeli kaipaa vielä hiomista, mutta tästä herrasta kuullaan vielä.

Joukkue pelasi hienoa syöttöpeliä ja liikkui yhtenäisesti tehden vastustajan hyökkäämisen todella vaikeaksi.

Keltaisen joukkueen peliilme oli myös hyvä. Ruusa Kuvajan ohittaminen oli vastustajille vaikeaa. Nopea Ruusa saa hyökkääjät helposti kiinni. Pelin avaamiseen pitää keskittyä jatkossa.
Valtteri Heikkisen rohkea haastaminen 1vs1 tilanteissa laidalla oli myös keltaisten pelin koho kohtia.
Valtsu teki kauden avaus maalin.

Hieno päivä koko joukkueelta. Tästä on hyvä jatkaa talvikauteen.

Tv. Janne ja Tuomo