lauantai 9. elokuuta 2014

Piirisarja Tornio 9.8.2014 tulokset

Piirisarjalaisilla oli kova meno päällä Torniossa

Kolme peliä ja kolme voittoa. Sups03 pelasi kesän parasta peliä 2 tason kovimpia porukoita vastaan. Eka pelissä Rops oli täysin sillassa ja loppuluvut olisivat voineet olla rumemmatkin. Pallo liikkui hienosti pelaajalta toiselle ja Arttu S. keskitteli vasemmalta millin tarkkoja kesoja takatolpalle joista pari saatiin maaliinkin asti. Viimeisen maalin niittasi Samu vasurilla suoraan syötöstä maaliin . Hyvä Samu!  Eka peli jo näytti että Supsia vastaan on vaikeaa hyökätä. puolustus on rautaa. Toinen peli oli kovasti odotettu Tojk peli. Tojk on sarjan parhaita.  Isokokoinen joukkue joka kuitenkin osoittautui pitkän pallon joukkueeksi. Joka ikinen avaus pitkänä jotka Jone ja Juho puskivat ilmasta omille. Tojkin puolustaja no.23 pelasi törkeän kovaa ja aiheutti hermostumista meidän sakissa. Sitten tuli Juhon nousu keskikentältä ja k sama averi kaatoi ja pilkku seurauksena. Juho niittasi pommin varmasti taukojohdon 1-0. Toinen puoliaika sama homma ja ihan lopussa syöttö kombinaatio ArttuS antaa vasemmalta laidalta Juholle keskeen joka jatkaa Nikolle kärkeen joka pudottaa Arttu Hutulle oikeaan laitaa ja Huttu keskittää maalille ja Arttu S. niittaa loppu luvut  ansaitusti 2-0.
Viimeinen peli Kepsiä vastaan oli väsyneen porukan taistelu. Alkua hallittin selvästi mutta ei maalia hyvistäkään paikoista ja tauolle 0-0 tilanteessa. Keps oli keväällä hävinnyt meille 6-2 ja nyt he päättivät iskeä. Korkea prässi ei meidän poikiä hämmentänyt ja kun pelasimme oikealle Jonen puolelle vasen laita jäi kokoajan tyhjäksi. Miikan siirto vasemmalle puolelle ja kaksi nopeaa läpiajao maalia ja tilanne 2-0 Supsille . Miika on edelleen hyvä maalin tekijä. Avo paikkoja oli myös muilla kun tilaa tuli  Kepsin korkean prässin takia mutta se maalinteko on niin älyttömän vaikeaa. Keps kavensi lopulta 2-1 mutta todellista hätää pelissä ei tullut. Runko pelaajat Juho,Jone ja Jaro pelasivat melkein kaikki pelit kokonaan ja väsy alkoi painaa viimeisessä.
Joukkueen pelaajista onnistuivat kaikki. Tasoaan ehkä eniten nosti Arttu Huttu joka oli varsinkin Tojk ja Rops peleissä todella vahva oikealla laidalla. Oikea sijoittuminen ja raskaat "tankkimaiset" kuljetukset  syvälle vastustajan alueelle joka sitoi vastustajia ja teki tilaa kavereille. Vahvaa pelaamista puolustussuuntaankin hyviä syöttöjä ja keskityksiä. Hyvä Arttu!!
Miika oli muuten aika näkymätön ja puolustussuuntaan hieman pehmeä mutta HEI! JOKU Supsilainen tekee paikoista maalit! Miika on hyvä maalintekijä.  Miikan paras piirisarja turnaus . Arttu S oli myös pirteä ja vaarallinen kunhan yhteispeliin joukkueen kanssa saadaan kokemusta niin pystyy vielä parempaan. Nikon eka pelin hieno maali hylättiin epäoikeudenmukaisesti kun tuomari ei nähnyt palloa joka kolahti tukirautaan 50cn maalin sisällä.
Summa summarum rautaista puolustamista joukkueelta kuten koko kesänä. Jone on Kainuun paras puolustaja jota Jaroslav säestää hienosti. Juho  on Kainuun kunkku keskikentällä. Maalintekoa täytyy harjoitella edelleen.
Seuraava piirisarja turnaus Kuusamossa. Turnaus on tasovierailu tasolle 1 joten vastus kovenee. Tuonne myös joukkue valitaan . Ilmoitan vko.34 tiistaina ketkä lähtevät.
Tv. Janne coutch

SuPS - RoPS 03 valkoinen 4-0
SuPS - ToJK 03 valkoinen 2-0
SuPS - KePS 03 2-1

Pisteet:
Miika Heikkinen 4+0
Arttu Saarisalo 2+1
Juho Heikkinen 1+1
Samu Kinnunen 1+0
Niko Heikkinen 0+2
Arttu Huttu 0+2
Onni Laatikainen 0+1
Mika Moilanen 0+1
Jone Ohtonen
Jaroslav Prokhorov.
Tsemppipelaaja Miika Heikkinen ja päivän parhaana palkittiin Arttu Huttu.