maanantai 5. elokuuta 2013

Pohjois-Suomen piirisarja D-12/ SuPS 01

La 3.8.2013 / SuPS 01  (KajHa Team 01) - HauPa P01-02  tulos 3-2 voitto

Lauantaina 3.8.13 nähtiin todella kovatasoinen D-12 poikien piirisarjan jalkapallo-ottelu KajHa Team 01 (SuPS 01) - HauPa P01-02 Suomussalmen Ruukinkankaan nurmikentällä.

Peliä oli pelattu 6 minuuttia, kun HauPa teki helpon näköisen avausmaalin. Tilanne huolestutti, mutta SuPS pojat pelasivat todella taidokasta syöttöpeliä ja eivät lannistuneet.
17 minuutin kohdalla vastustajan moken torjunnasta pallo kimposi ja Jarkko Seppänen otti pallon haltuun ja  teki maalin. Tuon maalin jälkeen näki pojista, että tätä peliä ei kyllä hävitä. 42 minuutin  kohdalla Juuso Mäkeläinen syötti Sami Moilaselle, joka  teki vasurilla maalin. 50 minuutin kohdalla Joni Mikkonen syötti  Juuso Mäkeläiselle ja Juuso tehdä täräytti maalin. Tämän jälkeen alkoi HauPa  rynnistys ja he tekivät 61 minuutin kohdalla toisen maalin. Ottelun loppu minuutit oli todella jännittävää katsottavaa, mutta SuPS pojat kestivät. Hienoa pojat voitto kotikentällä!

Koko joukkueelta todella hieno suoritus. :) Erityisen mukavaa katsottavaa oli Jesse Kinnusen  ja Jere Laurosen työskentely puolustuspäässä ja Ville Marjasen torjunnat maalissa.