keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Pohjois- Suomen Piirisarja D 12/SuPS-01


19.5.13/SuPS 01 (KajHa Team 01) - OLS -01 haaste tulos oli 1-3 tappio.

Tähän peliin lähdettäessä oli monta mutkaa matkassa. Pelaajapula, meiltä kaksi pelaajaa sairaana, meidän -02 ei saatu lainaksi, kun ne oli -03 vahvistuksena Ylivieskassa, eikä Kajaanistakaan saatu yrityksestä huolimatta apuja. Muita hauskoja - ja ei niin hauskoja kommelluksia, jotka jääköön joukkueen salaisuudeksi.

No joukkue päätti lähteä matkaan ilman yhtään varamiestä, joka tarkoitti, että peliaika jokaiselle 100% eikä loukkaantumisiin ollut varaa ja ilman lämpötila yli 30 astetta.

Meidän " Turhapuron pojat" ovat taistelijoita se osoitti peli mitä nähtiin ja koettiin yhdessä siitä tuo kutsumanimi. Minä Ulla joukkueenjohtajana ja poikien valmentaja Artto ollaan pojista ylpeitä. Poikien vanhemmat ja koko SuPS saa olla ylpeä " -01 tienraivaaja " pojista!

Peli oli erittäin tasainen. Ensimmäisen maali tuli 30 minuutin kohdalla ja maalin tekijänä Joni Mikkonen. Tämä antoi koko joukkueelle aivan mahtavan taistelutahdon. Toisen maalin teki 43 minuutin kohdalla vastustaja joukkue. Vastustaja teki vielä kaksi maalia 50 ja 51 minuutin kohdalla ja kumpikin kulma tilanteesta. Vaikka oltiin tappio tilanteessa pojat taistelivat henkensä edestä. He osoittivat, että tämä on joukkuepeli ei yksilöpeli. Hyvä pojat!

Kotiläksyjä samat asiat kuin 18.5.13.

Seuraava peli on su 26.5.13 Valioliiga Sotkamossa. Seuraava Piirisarjan peli on 2.6.13 klo 14 Oulussa ja vastustajana on OLS 02 Sininen.

Joukkueessa pelasivat:
Ville Marjanen (mv)
Joni Mikkonen
Jarkko Seppänen
Jesse Heikkinen
Kaapo Moilanen
Iekko Anttonen
Jouhki Anttonen
Niiles Anttonen
Sami Moilanen (c)