sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Sups03 Kuusamon futsalturnauksen voittoon!

Sups03 voitti la 9.2.2013 pelatun hyvätasoisen futsalturnauksen Kuusamossa.  Turnaukseen osallistuivat Sups03,Sups02,Paka03, ja Paka02.
Paka03 on taitava piirin1-tason joukkue ja Sups03 on pelannut heitä vastaan nyt 6 kertaa vuoden aikana. Sups03 on voittanut kolmesti, hävinnyt kahdesti ja kerran on pelattu tasan.
Paka02 joukkueessa oli mukana 3-4 2001 syntynyttä  piirisarjaakin pelannutta poikaa.
Turnauksessa pelattiin alkusarja kaikki kaikkia vastaan, ja sitten kaksi parasta loppuotteluun ja kolmas ja neljäs pronssipeliin.

Sups02 taisteli hienosti jääden kuitenkin tasaisen alkusarjan neljänneksi. Pronssipeliin vastaan tuli alkusarjan kaikki pelit tasan pelannut Paka02.
Tiukan taistelun jälkeen peli päättyi tasan 5-5 ja mentiin rangaistuspotkukilpailuun.
Paka02 voitti pronssin viidennellä vetokierroksella ja näin ollen pelin rp.6-5

Sups03 voitti alkulohkon puhtaalla pelillä ja sai loppuotteluun vastaansa Paka03.
Sups03 hallitsi peliä selvästi ensimmäisen puoliajan. Juhon tiukka prässi pelin tekijää vastaan ja koko joukueen yhtenäinen puolustus tukehdutti Pakan hyökkäykset jo puoleen kenttään.  Maiju Laatikainen latasi Samun, Joopin ja Juhon upeista syöttö ketjuista Supsin tauko johtoon 2-0.
Paka tuli kovaa pelin toiselle puolikkaalle. Syöttövirhe keskialueella kostautui ja kavennus 2-1 oli tosiasia. Supsin pelaajien alkaessa varmistelemaan voittoa joukkuetta piti pystyssä koko ottelun huikeita pelastuksia esitellyt Niko Heikkinen. Sups03 voitti lopulta trillerin 2-1 ja turnaus pokaali matkasi Suomussalmelle.

Miika Heikkinen 0+2
Teemu Moilanen 0+1 (2004 syntynyt pelaaja)