keskiviikko 9. toukokuuta 2012


Arsenal junnut aloittivat  Nappula- ja Valioliigan vahvoin ottein!


5.-6.5 alkoi kesän juniori jalkapallokausi Kainuussa Kajaanin turnauksella. Lauantaina Liikuntapuiston nurmelle Suomussalmen Arsenal juoksutti 4 joukkuetta  ja sunnuntaina Valioliigaan 2001 syntyneiden ryhmän.
7-8v. sarjassa Arsenal oli lyömätön vaikka vain puolet joukkueesta oli mukana ,ja joukkue pelasi ilman vaihtomiehiä. Mika Moilanen näytti kuuluvansa ikäluokan (2004) ehdottomaan eliittiin Kainuussa ratkaisemalla omalla yksilötaidollaan kaikki pelit Arsenalin hyväksi
Tulokset:
 Arsenal - Liverpool (Paltamo) 6-1 maalit: Mika M. 4, Eetu Heikkinen 1, oma maali 1
Arsenal - Mancity(Kuhmo)  5-3 maalit: Mika
Arsenal - Fc Tarmo 4-3 maalit: Mika 3, Tuomas Heikkinen 1
Arsenal  - Fc Wimma 03-04 11-0 maalit: Mika3,Eetu 6, Tuomas 1 ja oma maali1
Muu joukkue:  Joona Heikkinen, Manta Laatikainen

9-10 vuotiaiden sarjaan Arsenal  osallistui kolmen joukkueen voimin. Kovat 02 ja 03 joukkueet saivat seurakseen uusista  02-03pojista kootun ja  muutamalla pidempään pelanneella vahvistetun Arsenal 03-02 haasteen. Haaste porukka pelasi hienon turnauksen vaikka voittotili ei vielä auennutkaan. Pojat pelasivat ennakkoluulottomasti  ja puolustivat hyvin. Hyökkäys peli ontui vähäisen pallotuntuman ja pelikäsityksen puutteiden johdosta ,mutta ensi esiintyminen oli positiivinen kaikilta osin. Nopeita poikia
Tulokset:
Arsenal haaste- Arsenal03, 2-4 maalit Juho Manninen ja Arttu Saarisalo
Arsenal haaste- Haka03 0-2
Arsenal haaste- Astonvilla(Hyrynsalmi) 1-2 maali: Aatu Rautiainen

Nollakolme vastasi odotuksia voittamalla kaikki kolme peliään . Joukkue pelasi  ilman vaihtomiehiä kun flunssa jätti 4 pelaajaa kotiin potemaan , mutta se ei peliä haitannut. Ainoat maalit nollakolmen verkkoon sai iskettyä oma haasteporukka. Maaliero kolmesta pelistä murskaava 19-2. Kapellimestarina hääräsi tuttuun tapaan Juho”Xavi” Heikkinen ja säestäjinä toimivat  Niko ” Rene Higuita” Heikkinen , Maiju Laatikainen , Ville Kinnunen, Joopi ”Sakaran Cavani” Moilanen ja Arttu ” Sergio Ramos” Huttu.
Vuokatin turnaukseen  9.6 nollakolme  menee haastamaan nollakaksi syntyneiden joukkueita.
Tulokset:
Arsenal03- Haka03 10-0
Arsenal03- Astonvilla 5-0
maalit: Joopi Moilanen 8(1 maali nollakaksi joukkueessa Haka02 vastaan), Juho Heikkinen 6, Maiju Laatikainen 2, Niko Heikkinen 2 Arttu Huttu 1, Miika Heikkinen 1.

Arsenal 02 oli mukana myös vajaa miehisenä. Joukkueesta kuumeen kourissa kotiin oli jäänyt Perttu”Fabregas” Keränen, mutta joukkue osoitti että ei sota yhtä miestä kaipaa ja pelasi turnauksen tappioitta.  Koko joukkueelta hieno taistelu ekapelissä kovaa Haka02 joukkuetta vastaan, josta kankean alun jälkeen lopussa noustiin 2-2 tasapeliin. Alun jännityksen jälkeen peli vapautui ja 02 otti selkeät voitot ManCitystä 5-1, ja Everton Ristijärvestä 7-1. Hienosta pelistä kertovat lukuisat maalisyötöt joissa erityisesti kunnostui Veikko Moilanen 6 maaliin johtanutta syöttöä.
Huom! Haka02 hävisi oman pelinsä Mancitylle 4-2
Maalit: Jere Lauronen 6, Sami Moilanen 4, Kaapo Laakkonen 2, Joopi Moilanen 1, Joona Juntunen1
Piirisarja 5.5 Haka01 edustus ja Valioliiga 6.5 Arsenal 2001
 Lauantaina 5.5 Suomussalmen 01 pojista 7 eli Ville Marjanen, Iekko ja Niiles Anttonen, Juuso Mäkeläinen, Joni Mikkonen, Jarkko Seppänen ja Kaapo Moilanen olivat Hakan01 edustuksen joukkueessa Oulussa piirisarjan taso1 sarja-avauksessa. Koti Kainuuseen tuomisina oli kolmesta pelistä 4 sarjapistettä.
Tulokset piirisarja:
Tp-47 punainen-Haka01 edustus 1-3 , maalinteossa Suomussalmen pojista onnistui Juuso Mäkeläinen.
Ons01 Ercoma( ehkä suomen paras tyttöjoukkue ikäluokassaan)- Haka 01 edustus 5-1
Haka01 edustus-Tp-47 sininen 1-1
 Piirisarjapeleistä johtuen sunnuntaina Kajaaniin matkasi siipirikkoinen Arsenalin2001 syntyneiden joukkue.Kotiin jäivät Juuso ,Iekko ja Niiles,Petri Pesonen ja Kasperi. Joukkuetta täydennettiin Anni Moilasella, Sami Moilasella ja Maiju Laatikaisella ja kolme peliä pelattiin tappioitta.
Tulokset
Arsenal- Kuhmon Potkijat 2-
Arsenal- Liverpool 4-
Arsenal- FC Tarmo 5-0
Maalintekijät: Joni Mikkonen 5, Kaapo Moilanen 3, Ville Marjanen 2 ja Jarkko Seppänen  1
Ville Marjanen urakoi myös Haka01 joukkueen maalin suulla . Kuhmon Potkijat kaatoivat Haka01 5-3.

Seuraavan kerran Sups junnut ovat tulessa 12.5 2002 piirisarjan avauksessa Torniossa. Suomussalmelta Hakan02 edustus ja haaste joukkueissa mukana Tornioon matkaa 11 pelaajaa.
Kiitos kaikille pelaajille hienosta viikonlopusta. Tästä on kiva jatkaa kohti uusia koitoksia.
Valmentaja : Janne Laatikainen