sunnuntai 24. elokuuta 2014

Piirisarja Kuusamo 24.8.2014 tulokset

Tasovierailun tulokset, pisteet ja tarinaa päivän tapahtumista ohessa.

Sups03 kävi Kuusamossa tasovierailulla 1 tasolla pojat E11 sarjassa. Tuloksena 3 tiukkaa matsia ja kaksi niukkaa tappiota ja yksi rökäle voitto.

Orpa03 kilpaa vastaa joukkue hallitsi peliä ja voitti laukaukset 11-6 mut silti tuli pataan 1-3. Viimeistely siis ontuu edelleen. Muuten peli tasaista vääntöä ja pallo joukkueen hallussa. Veikko siirrettiin kärkeen ja saatiin innovatiivisuutta hyökkäyksiin.. välillä hieman liikaakin. Veke saisi olla joskus hieman suoraviivaisempi. Taiteilija  sitä on meidän Veikko.

Toinen matsi alusta asti joukkueen hallintaa ja ilman kapteeniaan pelannut Tervarit 03 oli jopa heikko. Miika ja Veikko heiluttivat vuorotellen vastustajan verkkoa ja Arttu säesti hieno 6-1 voitto. Puolustus Juho keskellä ja Jaro ja Jone laidoilla oli rautaa.

Vika peli oli tasaista vääntöä eka puoliajan yksi hyökkäyspään virhe kostautui ja puoliajan jälkeen Ajax johti 0-1. Toisella puoliajalla Jonen pohkeet alkoivat kramppailla ja Jone vaihtoon.
Joukkue taisteli  ja Samu toi joukkueen peliin kaventamalla 1-3 . Hyvästä takaa-ajosta huolimatta vastustaja vei ottelun lopulta 1-4. Jos kaksi helppoa  maaliin johtanutta virhettä olisi jäänyt tekemättä ja Juhon kaataminen läpiajosta olisi tuonut pilkun niin matsi olisi voinut olla vaikka 2-2.

Kelpo esitys joukkueelta.  Päivän pelit toditivat sen että tuo porukka voi pelata tason 1 jengejä vastaan tasapäin ja voittaakin pelejä. Päivän keltamustaa sydäntä kantoi kunniakkaimmin jälleen kapteeni Juho "lionhart" Heikkinen huippu taistelua keskikentällä puolustussuuntaan ja vaarallinen hyökkäyksissä. Juhon merkitys joukkueelle edelleen jopa liiankin kova. Ainoastaan pikkuveli Joona kykeni paikkaamaan Juhoa keskikentällä niin ettei siitä tullut heti jatkuvaa vyöryä omaan päähän. Laiturit paransivat loppua kohden ja Arttu Huttu jyräsi ekapelin tunnustelun jälkeen jälleen tankkimaisia nousuja vastustajan alueelle. Hieno tsippimaali Tervarit pelissä kruunasi Artun päivän.  Pakit Jone ja Jaro ovat nousseet puolustuspelin lukoksi tällä kaudella ja heidän erilaisuutensa tukee hienosti kaveria. Jone tuulen nopea  pysäyttäjä ja Jaroslav hyvin sijoittuva vauhdin poistaja  ja katkopelin kingi.Veikko palkittiin päivän parhaana. Paras hyökkäävä pelaaja Veikko olikin toiseen suuntaan ei mennyt yhtä hyvin. Hienot esitykset hyökkäyspäässä toivat jäden.
Joukkueen sisäisen laukaisu tutkakisan voitti Niko 74 km/h ja jaetulla kakkospaikalla Veikko ja yllätys yllätys Joona molemmilla 73km/h.
Maalintekoa ja murtautumista maalintekoon harjoiteltava lisää.

HYVÄ SUPS JA KIITOKSET JOUKKUEELLE JÄLLEEN KERRAN!!